Träna utomhus i alla väder med rätt kläder

Tycker du om att träna, springa och jogga utomhus? Blir du lite omotiverad när det är kyligt och blåsigt ute? Detta kan avhjälpas med hjälp av nya löparkläder från Dobsom vilket kan hjälpa dig att göra det du älskar, som att springa och jogga utomhus i alla väder.

Dobsom är ett företag som startades år 1986 med målet att utveckla och designa träningskläder för alla er som älskar att vistas och träna utomhus. På senare tid har Dobsom anpassat sina träningskläder för att passa varje träningsform samtidigt som designen på träningskläderna är anpassade för att kunna användas till flera träningsområden. Dobsom är fullt medvetna om mäns och kvinnors olika behov när det gäller träningskläder och därför är deras plagg anpassade efter både hans och hennes kropp.

Företaget har ett speciellt fokus på just löparkläder och du hittar allting som du kan tänkas behöva för en skön joggingtur ute, som bland annat löparjackor, löparbyxor och shorts, löpar t-shirts samt mycket mer. Kläderna är anpassade så att varje plagg uppfyller kroppens speciella behov vid löpning.

Dobsoms löparjackor är utformade för att vara vindtäta samtidigt deras jackor är designade så att de andas och därmed släpper ut värmen ifrån kroppen. Löparbyxorna är även de vindtäta och är designade med reflexdetaljer och med en speciell passform som säkerställer att byxorna fladdrar så lite som möjligt. När du är ute på din löprunda är det viktigt att du inte blir fuktig. Ju torrare du är nära din kropp desto mindre fryser du samtidigt som du orkar springa längre. Därför är Dobsoms t-shirts tillverkade i ett fukttransporterande material.

Dobsom delar upp sina kläder i olika lager för att du som löpare ska få den bästa träningen beroende på vädret. Deras lager 1 träningskläder inkludera de kläderna som sitter närmast din kropp som bland annat t-shirts och shorts. Lager 2 inkluderar lite tjockare träningsplagg vilka man har ovanpå lager 1 som till exempel fleecetröjor. Det 3:e lagret inkluderar vindanpassade plagg som man har ytterst, det vill säga byxor och jackor. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.