Kläder – en passion

Kläder är för mig så mycket mer än plagg på kroppen. För mig förmedlar kläder så mycket mer. Din livsstil och din personlighet speglas i det du väljer att ha på kroppen.

Det handlar inte om ha märkeskläder, utan helt enkelt att de kläder som ni känner representerar er. För andra är kläder bara något nödvändigt och som ska vara bekvämt. För andra är det så mycket viktigare. När det gäller mina kläder så lägger jag väldigt mycket tid på valet och hitta plaggen som jag verkligen söker. Jag ser bortom de traditionella affärerna. Jag vill ha det unika som har en historia och förmedlar något som är utöver det vanliga.

Jag ser kläder som något stort och jag spenderar mycket tid på området. Dock inte nödvändigt mycket pengar då jag gör väldigt mycket fynd.

Välkommen till klädesbloggen förresten 🙂