Skånemontage – bäst i branschen på akustiklösningar

Efter snart 40 år i branschen är vi fortfarande nyfikna, engagerade och drivna av en genuin vilja att fortsätta förbättra ljudmiljön i såväl offentliga lokaler som i kontor.

Vi erbjuder lösningar för mängder av olika miljöer: kontor, utbildning, vård- och omsorg, produktion och industri. Vi vet nämligen att bra en ljudmiljö skapar förutsättningar för goda prestationer, som i sin tur genererar nöjda kunder.

Att en god ljudmiljö sänker stressnivån, förbättrar koncentrationsförmåga, ökar effektiviteten och framför allt; det allmänna välbefinnandet, vet vi av egen erfarenhet. Vi jobbar ständigt för att få nöjda kunder, det är det som ytterst gör att vi känner genuin stolthet över vårt yrkeskunnande.

Om oss

Vi är ett företag med rötterna i den skånska myllan, som prioriterar och representerar hemmamarknaden med stolthet. Vi vet att du som kund får snabbare och bättre service med en lokal leverantör. De ledord vi stöttar oss mot är kvalitet och service – era önskemål och behov styr vårt arbete.

Vi samarbetar med alla ledande leverantörer inom undertak och akustiklösningar. På så vis kan du som kund få tillgång till det bästa marknaden kan erbjuda inom området akustik. Tack vare vår långa erfarenhet och stora yrkeskunnighet, kan vi utlova konkurrenskraftiga och skräddarsydda lösningar utifrån ditt behov och dina önskemål.

Vi jobbar ständigt med att förbättra och utveckla kvaliteten och servicen, och värnar om att upprätthålla en uppriktig, rak och öppen dialog med dig som kund. Det anser vi vara det viktigaste verktyget vi kan använda för att utveckla verksamheten i rätt riktning. Läs mer om oss på Skånemontage här.

Kvalitet och service

Som medlem av Undertaksföreningen inom Sveriges byggindustrier, lägger vi stor vikt på att jobba regelbundet och systematiskt med kvalitetsarbete rörande arbetsmiljö- och hållbarhetsfrågor. Strävan efter att leverera branschens bästa akustiklösningar, anpassade till dina behov och önskemål, är vår vardag – som vi vaknar till med glädje varje dag!

Om vi vid något tillfälle skulle misslyckas med att leva upp till dina eller andra kunders förväntningar, är vi tacksamma om du låter oss veta detta. Då lovar vi att med engagemang och med glimten i ögat lösa även det.